لزوم حمایت از پایان نامههای دانشجویی توسط دستگاههای دولتی
دسامبر 12, 2019 در 10:37 ب.ظ توسط admin
استاندار یزد با بیان اینکه پایان نامههای دانشجویی باید متناسب با نیاز استان تدوین و بعد از ارائه به توسعه زیرساختهای اجرایی کمک کنند، گفت: پایان نامههای دانشجویی موثر باید توسط دستگاههای دولتی حمایت شوند.
«محمدعلی طالبی» امروز پنج شنبه در جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری استان یزد، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و نقش این مهم در توسعه بیش از پیش استان در حوزههای مختلف، اظهار کرد: هفته پژوهش فرصت مناسبی برای توجه بیش از پیش به حوزه علوم انسانی است.
وی با بیان اینکه زیربنای تمام تحولات و تغییرات از علوم انسانی نشأت میگیرد، افزود: تمام اقدامات پایدار توسعهای مستلزم توجه بیش از پیش به ابعاد مختلف حوزه علوم انسانی است.
استاندار یزد در ادامه با بیان اینکه در حوزه علوم انسانی نیازمند تحرک بیشتر دستگاه های دولتی در استان هستیم، گفت: دستگاههای دولتی موثر باید با جدیت بیشتر در این حوزه مشارکت کنند.
طالبی تبادل تفاهم نامهها بین شرکتهای دانش بنیان را از جمله اقدامات حائز اهمیت در هفته پژوهش امسال دانست و تصریح کرد: این مهم نقش مهمی در تقویت زیرساختهای بخش خصوصی یزد و کشور ایفا میکند.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای مطلوب استان یزد در حوزه پژوهش، بیان کرد: ما میتوانیم با نگاه بهره بردارانه به ظرفیتهای دانشگاهی این حوزه را تقویت و مورد حمایت قرار دهیم.
استاندار یزد با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از پایان نامههای دانشگاهی بدون هیچ استفادهای نوشته و آرشیو میشوند، تأکید کرد: کارهای پژوهشی که اغلب با هزینه های زیاد انجام میشوند باید بیشتر مورد توجه مسئولان و دست اندرکاران اجرایی قرار گیرند.
طالبی گفت: پژوهشگران باید در فصل پیشنهادات مقالات و پایان نامههای خود، پیشنهادهای اجرایی و کاربردی مناسب تر و متناسب با نیاز استان و کشور را ارائه دهند.
این مسئول خطاب به روئسای دانشگاه های استان یزد، تأکید کرد: ما حاضریم در استان یزد زمینه حمایت از پایان نامههای دانشگاهی را در دستگاههای اجرایی و دولتی فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه هر پایان نامه دانشگاهی باید یک حامی معنوی از دستگاه های دولتی، اجرایی، شرکت بخش خصوصی و غیره داشته باشد، افزود: اساتید راهنما باید قبول کنند که پایان نامه های دانشجویی باید متناسب با نیاز استان تدوین و بعد از ارائه به توسعه زیرساختهای اجرایی کمک کند.
استاندار یزد با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط کاربردی بین صنعت و دانشگاه، مبتکرین و نخبگان، خاطرنشان کرد: نمایش نیازهای توسعهای استان یزد به منظور جذب مشارکت نخبگان بومی مهمترین هدف این ارتباط است.
طالبی در بخش دیگری از سخنان خود استفاده از ظرفیت اجرایی و علمی بومی را یکی از برکات تحریم دشمنان دانست و بیان کرد: توجه به نیازهای داخلی عامل تحرک نخبگان و حمایت بخش خصوص عامل شکوفایی ظرفیت های بومی است.
وی مسئله یابی در حوزه های اجتماعی و فرهنگی را از دیگر رویکردهای اجرایی استان برای استفاده از ظرفیت های بومی عنوان کرد و گفت: حوزه آموزش و پرورش نقش مهمی در پرورش خلاقیت بین دانش آموزان ایفا میکند.
استاندار یزد در ادامه جهتدار کردن خلاقیت و استعدادهای دانشآموزی را یکی از مهمترین رسالتهای آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: عدم توجه به این مهم استعدادهای درونی ظرفیتهای بومی را از بین میبرد.
این مسئول در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر دنبال تحول و اتفاقات جدید هستیم باید بیش از پیش به آموزش و پرورش توجه کنیم و با حمایت بیشتر از هنرستان ها و نظام آموزشی پرورش، هدایت درست ظرفیت علمی و بومی را در دستور کار خود قرار دهیم.
منبع: ایسنا
برچسبها:پایان نامه, محمدعلی طالبی, یزد