۰

اقتصادی

گذر از پیک بار ۱۴۰۰ سخت‌تر از پارسال است

آوریل 24, 2021 در 12:28 ب.ظ توسط

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای استان یزد با اشاره به رشد مصرف، افزایش متوسط دمای هوا و کاهش بارش‌ها، گذر از پیک بار سال جاری را سخت‌تر از سال گذشته عنوان کرد و گذر موفق از این دوره را نیازمند توجه و همکاری تمامی ادارات، دستگاه‌ها و مشترکین و صنایع استان دانست.

«ابوالفضل اسدی» در نخستین جلسه ستاد کاهش پیک بار استان یزد در سال ۱۴۰۰ که به صوت ارتباط ویدیویی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب، کنترل و پایش وسایل سرمایشی ادارات را در پیک بار ۱۴۰۰ مورد تاکید قرار داد و افزود: مدیریت مصرف ادارات نسبت به سال گذشته باید به طور جدی‌تر دنبال شود و با استفاده از طرح‌های برق امید، مدیریت مصرف خانه به خانه و استفاده از ظرفیت استارت آپ‌ها، به شیوه‌ای عمل شود که با وجود مدیریت بار، فشار مضاعفی بر صنایع و مردم وارد نشود.

وی افزود: نیاز است پیگیری‌های لازم در رابطه با جابجایی ساعت کاری ادارات در بازه زمانی ابتدای خرداد تا پایان مرداد ماه سال جاری انجام شود.

مدیر عامل برق منطقه‌ای یزد با اشاره به لزوم هماهنگی بیش از پیش روابط عمومی‌های صنعت برق استان تصریح کرد: این هماهنگی باید موجب شناخت بهتر مردم نسبت به طرح برق امید و اثر بخشی بهتر این طرح در رابطه با مدیریت مصرف بخش خانگی شود.

«علی جم» سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان نیز در ادامه با اشاره به اقدامات این شرکت، مکاتبه و نامه‌نگاری با ادارات برای تنظیم دمای آسایش و همچنین هوشمند سازی سیستم سرمایشی ادارات استان را برخی از این اقدامات برشمرد.

وی افزود: در زمینه کنترل روشنایی معابر نیز اقدامات لازم انجام شده و ضمن هوشمندسازی سیستم‌های مربوطه، روشنایی معابر در زمان اوج مصرف بار به صورت یک در میان خواهد بود.

جم تصریح کرد: دستورالعمل استارت‌آپ‌ها از سوی شرکت توانیر اصلاح و ارسال شده که پیگیری مناقصه و انتخاب پیمانکار این حوزه نیز در دست انجام است.

هوشمندسازی چاه‌های کشاورزی، برقراری تفاهم‌نامه‌های همکاری با صنایع استان و پیگیری مناقصه و انتخاب پیمانکار در حوزه استارت‌آپ‌ها نیز از دیگر برنامه‌های در دست اجرا در شرکت توزیع نیروی برق استان بود که سرپرست این شرکت به آن‌ها اشاره کرد.

«فاطمه زارع» رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز سهمیه کاهش بار ابلاغ شده از سوی شرکت توانیر را ۱۰۵ مگاوات برای شرکت توزیع نیروی برق و ۲۲۲ مگاوات برای شرکت برق منطقه‌ای یزد اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش قراردادهای جدید صنایع و مصرف صنعتی استان، در حال پیگیری اصلاح این مقدار هستیم.

وی با اشاره به طرح مدیریت مصرف خانه به خانه که به شرکت برق منطقه‌ای یزد ابلاغ شده است، گفت: آمار و اطلاعات در این زمینه استخراج و مقرر شده با هماهنگی استانداری و دستگاه‌های حمایتی استان، طرح برق امید برای خانواده‌های کم‌بضاعت اجرا شود. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی لازم در رابطه با طرح برق امید و سایر مباحث مربوط به بهینه سازی مصرف انرژی در دست اجراست.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، هماهنگی‌های لازم در راستای تامین سوخت دیزل‌های اضطراری ادارات و بیمارستان‌ها برای پیشگیری از قطعی برق در مواقع اضطراری و هماهنگی مدیران دیسپاچینگ دو شرکت برای مدیریت و کنترل پیک ۱۴۰۰ نیز از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

برچسب‌ها:,

دیدگاهتان را بنویسید